ΣΥΠΑ: Κανένας να μη λείψει από την 24ωρη απεργία της 16ης Ιουνίου
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Κανένας να μη λείψει από την 24ωρη απεργία της 16ης Ιουνίου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) ενημερώνει τους πολίτες ότι θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της 16ης Ιουνίου, καλώντας όλες και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα, από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Στην προκλητική αντεργατική επιλογή της κυβέρνησης να συνεχίζει τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, προκειμένου να ανακάμψει η κερδοφορία τους και να προωθεί για ψήφιση το νομοσχέδιο-«έκτρωμα» για τα εργασιακά οι εργαζόμενοι απαντάμε με νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στον δρόμο που ανοίξαμε με την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στις 10 Ιουνίου, απαντώντας στα σχέδια της κυβέρνησης να μας μετατρέψει σε σκλάβους του 21ου αιώνα.

Όσα επιχειρήματα και αν προωθούν η κυβέρνηση και η εργοδοσία, για να καλλωπίσουν ένα βάρβαρο αντεργατικό νομοσχέδιο, όσο κι αν προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet