ΣΥΠΑ: Κ. Πατούλη ξέρουμε ότι εσείς και η κυβέρνησή σας ενοχλείστε από κάθε συλλογική διαδικασία εργαζομένων
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Κ. Πατούλη ξέρουμε ότι εσείς και η κυβέρνησή σας ενοχλείστε από κάθε συλλογική διαδικασία εργαζομένων

Με ιδιαίτερα σκωπτικό τρόπο συνεχίζει, το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), να διεκδικεί τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια διά ζώσης, σημειώνοντας ότι «ο περιφερειάρχης Αττικής “μπορεί”, στο “επόμενο κεφάλαιο”, να ζητήσει από την κυβέρνηση να απαγορεύσει και την κυκλοφορία στους δρόμους».

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΥΠΑ σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Το «έχουν καταλάβει και οι πέτρες» ότι αποτελεί εμπεριστατωμένη επιστημονική προσέγγιση ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό όταν μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους ή όταν πλησιάζουν την κάλπη… Ότι αποτελεί επιστημονική προσέγγιση η αναφορά της πρόσφατης ΚΥΑ ότι για να γίνουν διά ζώσης διαδικασίες δεν πρέπει «τα εγγεγραμμένα μέλη να υπερβαίνουν τα 150»!!!

Ότι μπορούμε να δουλεύουμε περισσότεροι από 150 σε ένα κτήριο, αλλά δεν μπορεί να στηθεί κάλπη στο ίδιο κτήριο και να γίνουν διά ζώσης εκλογές!

Κ. Πατούλη μπορείτε να εισηγηθείτε στην κυβέρνησή σας και τους ομοϊδεάτες συνοδοιπόρους σας να απαγορεύσουν και την κυκλοφορία στους δρόμους…, αφού «τερματίζετε» την ερμηνεία της πρόσφατης ΚΥΑ και εξομοιώνετε τους εσωτερικούς συνεδριακούς χώρους που παραπέμπει το παράρτημα 14 με τους εξωτερικούς χώρους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet