ΣΥΠΑ: Τι να τα κάνεις τα σεμινάρια όταν δεν ξοδεύεις ούτε ευρώ για αντισεισμική θωράκιση κτηρίων
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Τι να τα κάνεις τα σεμινάρια όταν δεν ξοδεύεις ούτε ευρώ για αντισεισμική θωράκιση κτηρίων

«Με ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε τη διοργάνωση διαδικτυακού εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο “ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” από τον σντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής», όπως αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο ΣΥΠΑ σημειώνει τα εξής:

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι πράγματι πολύ χρήσιμα και απαραίτητα για όλους τους υπαλλήλους και κυρίως για τους τεχνικούς υπαλλήλους, ώστε να γνωρίσουν για τις νέες τεχνικές και επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τους εργασιακούς χώρους. Ο Σύλλογός μας άλλωστε επανειλημμένα έχει προτείνει την ανάγκη όλοι οι συνάδελφοι να παρακολουθούν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια, έτσι ώστε η επιστημονική τους γνώση και η επαγγελματική τους επάρκεια να αναβαθμίζεται.

Επανέρχονται όμως συγκεκριμένα ζητήματα. Τι έχει γίνει για την αντισεισμική θωράκιση των κτηρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής; Με ποιους αντισεισμικούς κανονισμούς έχουν κατασκευαστεί; Διαθέτουν τις κατά νόμο απαραίτητες προδιαγραφές για την αποφυγή ατυχημάτων σε περίπτωση σεισμού;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet