Τα έργα υποδομών και αναπλάσεων στη Ν. Σμύρνη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Τα έργα υποδομών και αναπλάσεων στη Ν. Σμύρνη επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

Τον Δήμο Νέας Σμύρνης επισκέφθηκε χθες (28/7) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, κάνοντας αυτοψία στα έργα υποδομών και αναπλάσεων που υλοποιούνται με κονδύλια και χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας.

Κεντρικός σταθμός του προγράμματος αυτοψίας ήταν το κλειστό βιοκλιματικό – πολυδύναμο αθλητικό κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων και συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης ύψους 20.850.000,00 ευρώ. Οι εργασίες κατασκευής του έργου, το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς πρόσφατα υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή του έργου.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς «με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει και τη συστηματική συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας, κατάφερε να εκκινήσει μετά από δύο έτη που ήταν σταματημένο και έτσι γίνεται πραγματικότητα ένα οραματικό έργο το οποίο θα έχει πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης και γενικότερα της Αττικής», όπως ανέφερε σχετικώς.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου, τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, τον διευθυντή Τεχνικών έργων της Περιφέρειας, Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, τον γ.γ του Δήμου, Μιχάλη Χρηστάκη, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Κλαίρη Δεληγιάννη και υπηρεσιακά στελέχη, επισκέφθηκαν επίσης τα έργα ανάπλασης στην Ομήρου και Παλαιολόγου, προϋπολογισμού 3,65 εκατ. ευρώ και τα έργα βελτίωσης και αποκατάστασης του υπερτοπικού άξονα οδού Αιγαίου – Κράτητος, προϋπολογισμού 3,594 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet