Τη 2η Attica Green Expo εγκαινίασε ο περιφερειάρχης Αττικής μαζί με τον πρώην υπουργό Μ. Βορίδη
Κοινωνία

Τη 2η Attica Green Expo εγκαινίασε ο περιφερειάρχης Αττικής μαζί με τον πρώην υπουργό Μ. Βορίδη

Τη σταθερή βούληση της Περιφέρειας Αττικής να συνεχίσει να επενδύει σε «πράσινες» πολιτικές, που θα ενισχύουν την κυκλική οικονομία προς όφελος του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών, διαμήνυσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, εγκαινιάζοντας, μαζί με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Μ. Βορίδη, την Attica Green Expo, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και διοργανώνεται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τη Forum Training & Consulting και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στο χώρο της έκθεσης ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, δήμαρχος Π. Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Green Expo, Σ. Φανουργάκη, τη CEO της Attica Green Expo Ε. Νικολούζου και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» Μ. Χρηστάκη.

Τα στελέχη της Attica Green Expo τον ξενάγησαν στους χώρους της έκθεσης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκθέτες και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση.

Γ. Πατούλης: Θέλουμε η Αττική να γίνει η πρώτη Περιφέρεια στην ανακύκλωση

«Η προστασία του περιβάλλοντος συνδέεται άμεσα με το μέλλον μας και τη ζωή των παιδιών μας. Κλειδί σε αυτή την προσπάθεια είναι η ορθή διαχείριση στερεών αποβλήτων, με στόχο να μη θάβουμε πια σκουπίδια κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: 

«Προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής έχει προχωρήσει στην υιοθέτηση ενός μοντέλου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Λεκανοπεδίου, με στόχο να οδηγούνται προς ταφή όλο και λιγότερα απόβλητα. Όραμα μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, η προστασία της δημόσιας υγείας και η προστασία του περιβάλλοντος. Θέλουμε η Αττική σε συνεργασία με τους Δήμους να γίνει η πρώτη Περιφέρεια στην ανακύκλωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet