Τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Αττικής από την Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Αττικής από την Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Σε μια ειδική εκδήλωση, η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών τίμησε τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον υπουργό Ανάπτυξης A. Γεωργιάδη και τον υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη για την προσφορά και το έργο τους στις λαϊκές αγορές. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρέστησαν υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και  επιχειρήσεων.

Στη συμβολή του Γ. Πατούλη, αλλά και των στελεχών της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό των λαϊκών αγορών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Ο Δ. Μουλιάτος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στενή συνεργασία που έχει η ομοσπονδία με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, αλλά και συνολικά με τα στελέχη της Περιφέρειας. «Ο Γ. Πατούλης είναι  ένας άνθρωπος που έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή και συμβάλλει καθημερινά στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Έχει πάντα τη διάθεση να παρέμβει ουσιαστικά προκειμένου να λυθούν άμεσα ζητήματα που μας απασχολούν. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει είναι πάντα με σύνεση, δικαιοσύνη, ευαισθησία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα με μεγάλη αγάπη. Ο κ. Πατούλης στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για την ίδρυση του νομικού προσώπου με δηλώσεις παρεμβάσεις και πράξεις, ευχαριστούμε τον ίδιο, τους συνεργάτες του Στ. Μελά και Χ. Μπασβαντίδη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που είναι συνεχώς και έμπρακτα δίπλα μας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τον κ. Μουλιάτο και όλους τους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών καθώς κατάφεραν, κάτω από δύσκολες συγκυρίες όπως η πανδημία, να στηρίξουν έμπρακτα την ελληνική κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που είχαν τη δυνατότητα με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. «Αυτή η τιμητική διάκριση δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλα τα στελέχη της Περιφέρειας τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών Στ. Μελά, τον Διευθυντή Λαϊκών Αγορών Χ. Μπασβαντίδη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμη και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας. Είναι ιδιαίτερα τιμητική αυτή η διάκριση καθώς προέρχεται από αγωνιστές του μόχθου που έχουν δημιουργήσει το δικό τους θετικό πρόσημο. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η περίοδος της πανδημίας, αλλά και τώρα, που βοηθούν έμπρακτα στη συγκέντρωση τροφίμων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Χαίρομαι ιδιαίτερα αγαπητέ πρόεδρε και αγαπητά μέλη της ομοσπονδίας καθώς δεν είστε μόνο παραγωγοί και πωλητές, αλλά είστε πρώτα άνθρωποι και αυτό το αποδεικνύετε συνεχώς με τις πράξεις σας. Είμαστε κοντά σας κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο. Κεντρική Διοίκηση και τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά για να μεταβούμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας των λαϊκών αγορών».  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, η υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, ο μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Π. Μαρινάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, η διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού Σ. Κυπραίου, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμης, οι δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Ιλίου Ν. Ζενέτος, Αιγάλεω Γ. Γκίκας, Αγίων Αναργύρων Καματερού Στ. Τσίρμπας, Χαϊδαρίου Ευαγ. Ντηνιακός, ο πρώην υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, οι βουλευτές Χ. Θεοχάρης και Γ. Λοβέρδος, η πρ. αντιπεριφερειάρχης Δ. Νάνου, ο γραμματέας του Οργανωτικού της Ν.Δ. Σ. Κονταδάκης, οι Μ. Αποστολάκη και Μ. Καρχιμάκης ως εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ., ο εντεταλμένος για θέματα Λαϊκών και υπ. Αγορών Στ. Μελάς, ο αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ν. Γρέντζελος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Χ. Πασβαντίδης, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΛΑ Β. Καπερνάρος, ο πολιτευτής Ν.Δ. Δ. Καλογερόπουλος κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet