Τις εγκαταστάσεις του Αττικού Άλσους επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τις εγκαταστάσεις του Αττικού Άλσους επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Στο Αττικό Άλσος, όπου επισκέφθηκε το ανοιχτό θέατρο αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός του, βρέθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Ε. Δουνδουλάκη και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων, Χ. Ρώμας.

Κατά την επίσκεψή του περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τη λειτουργία τους, καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησής τους, με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολιτών.

Ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους του Άλσους και να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τους τρόπους αναβάθμισης της λειτουργίας του Πάρκου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία όαση οξυγόνου και αναψυχής στην καρδιά της Αττικής, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί με σχέδιο και αναπτυξιακό όραμα.

Σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή την επίσκεψή του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Το Αττικό Άλσος αποτελεί μία πραγματική όαση πρασίνου και αναψυχής για την Αττική μας. Κατά τη σημερινή μου επίσκεψη είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ πλήρως για τις δυνατότητες του Ανοιχτού Θεάτρου, το οποίο αποτελεί ένα κόσμημα.

»Ως Περιφέρεια Αττικής θα διερευνήσουμε τους τρόπους, σε συνεργασία και με τους Δήμους, προκειμένου να αναδειχθεί αυτός ο μοναδικός πολιτιστικός χώρος στο έπακρον, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών. Στο ίδιο πλαίσιο θα εστιάσουμε και στην αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός του άλσους, με στόχο να μυήσουμε όλο και περισσότερους νέους στα αγαθά του πολιτισμού.

»Όραμά μας είναι να γίνει η Αττική Περιφέρεια υγείας, ευζωίας και να είμαστε σε θέση να δίνουμε στους πολίτες τη δυνατότητα να επωφελούνται των κοινόχρηστων χώρων, σε ένα υγιές και λειτουργικό περιβάλλον. Θα κινηθούμε με γρήγορες διαδικασίες, χωρίς χρονοτριβές»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet