Το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής (ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ) δίνει το «παρών» στη διοργάνωση-θεσμό της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στελέχη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής (ΠΕΠ Αττικής) θα βρίσκονται στο περίπτερο 13 της Περιφέρειας Αττικής (stand 9), με σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες της Έκθεσης για το τρέχον Πρόγραμμα του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, καθώς και για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Tο ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις σημαντικές παρεμβάσεις του ΠΕΠ Αττικής, του μεγαλύτερου Περιφερειακού Προγράμματος της περιόδου 2014-2020, με προϋπολογισμό που ξεπέρασε το 1,5 δισ. ευρώ, αξιοποιώντας πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, αλλά και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, καθώς και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Συνοχής, για έργα που αφορούν στην επεξεργασία αποβλήτων. Θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα που χρηματοδότησε το ΠΕΠ Αττικής 2014- 2020 όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις του προγράμματος στο πεδίο της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, του Πολιτισμού, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της Υγείας, και της Κοινωνικής Συνοχής.

Επίσης, οι πολίτες που θα επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, θα ενημερωθούν για τη νέα προγραμματική περίοδο, το όραμα, τους στόχους, και τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021 – 2027, μεταξύ άλλων στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, της βιώσιμης ανάπτυξης, της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, της βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης και των εκπαιδευτικών δράσεων κ.ά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το ΠΕΠ Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet