Γ. Καλαφατέλης: Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο
Κοινωνία

Γ. Καλαφατέλης: Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλης. Ωστόσο, για τον φόβο αναζωπυρώσεων θα παραμείνουν στην περιοχή όλο το βράδυ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στην πολύωρη μάχη με τις φλόγες, πλην της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έχουν εμπακεί πλήθος φορέων όπως η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, Εθελοντικά Κλιμάκια, Δήμοι, ΣΠΑΠ κ.λπ.).

Την Τρίτη 27/7, έως τις 10μ.μ., θα παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Διονύσου (213 2030600), καθώς και των 7 Δημοτικών Κοινοτήτων, για την παροχή πληροφοριών προς τους πληγέντες πολίτες.

Παράλληλα, τα Πολιτιστικά Κέντρα Δροσιάς και Κρυονερίου θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα είναι διαθέσιμα για κάθε πολίτη.

Από την Τετάρτη 28 Ιουλίου το πρωί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου και τα τηλεφωνικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων θα καταγράφουν αιτήματα δημοτών που αφορούν σε ζημιές λόγω της πυρκαγιάς.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους συναρμόδιους φορείς, Δήμους, εθελοντές και υπαλλήλους, οι οποίοι συνέδραμαν στην κατάσβεση αυτής της πυρκαγιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet