Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική
Ελληνική Αστυνομία/FB
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χιόνια στην Αθήνα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» αρχίζει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική και σταδιακά ξεκινά η διακοπή σε δρόμους όπου υπάρχουν προβλήματα. Έτσι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η Αστυνομία ενημερώνει για το κλείσιμο οδών προκειμένου οι πολίτες να αποφεύγουν την ταλαιπωρία. 

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση έχει διακοπεί, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του ΓΣNA 414 έως τη θέση «Άγιος Πέτρος». Επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων υπάρχει στην ΠΕΟ Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα από τη Χ/Θ 5.000 (πρατήριο καυσίμων Revoil) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

α) Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στη Βαρυμπόμπη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο.

β) Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο. 

Από το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής).
  • Καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.
  • Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ΠΕΟ Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL- πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Ακόμη, από τις 06.00 σήμερα το πρωί δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, επί της Λ. Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τέλος, από τις 18:00 το Σάββατο (4/2) πρέπει τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet