1.358 έργα και δράσεις, ύψους 140 εκατ. ευρώ, υλοποιούνται στην Ανατ. Αττική μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

1.358 έργα και δράσεις, ύψους 140 εκατ. ευρώ, υλοποιούνται στην Ανατ. Αττική μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020

Τα σημαντικά έργα που έχουν υλοποιηθεί μέσω του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια σε όλη την Αττική, και ειδικά στην Ανατολική Αττική, αλλά και τη βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας «να αξιοποιήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ από το νέο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 για έργα και δράσεις προς όφελος των πολιτών», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά την τοποθέτησή του στο workshop για το νέο ΕΣΠΑ και την πορεία υλοποίησης των έργων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κορωπίου.

Ο κύκλος των σχετικών θεματικών ημερίδων με κεντρικό σύνθημα «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου»,  που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, ξεκίνησε σήμερα (27/6) από την Αν. Αττική και θα ολοκληρωθεί μετά από έναν μήνα στη Δυτική Αττική, στις 28 Ιουλίου.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Κορωπίου Χ. Κιούσης και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθ. Αυγερινός.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Κορωπίου εστίασε στα σημαντικά έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια στην Αν. Αττική μέσω ΕΣΠΑ, με έμφαση το έργο της αποχέτευσης των ακαθάρτων -ένα έργο που ζητούσαν οι κάτοικοι επί 30 χρόνια όπως ανέφερε- και ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την εποικοδομητική συνεργασία.

«Η Αν. Αττική για χρόνια ήταν η πίσω αυλή της Αττικής, αλλά τα τελευταία χρόνια, με τη διοίκηση Πατούλη, αυτό αλλάζει ουσιαστικά» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Αυγερινός και πρόσθεσε ότι «σήμερα η Αν. Αττική είναι ένα εργοτάξιο με υπό εκτέλεση έργα που αλλάζουν τις ζωές των πολιτών».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet