8 οχήματα έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα… κρούσης του 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ
Επιχειρήσεις-Αγορά

8 οχήματα έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα… κρούσης του 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

Με 8 οχήματα μάρκας «Citroen», προσφορά της εταιρείας leasing «Arval Hellas», μέλος του ομίλου «BNP Paribas», ενισχύεται η ομάδα… κρούσης του τηλεφωνικού κέντρου 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, κατά τη διάρκεια της παραλαβής, ο στόλος των οχημάτων θα αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ για την οργάνωση δικτύου γιατρών που θα πραγματοποιούν κατ’ οίκον επίσκεψη σε πολίτες που ζητούν βοήθεια μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110.  

Τη παράδοση των οχημάτων έκανε ο γενικός διευθυντής «Arval Hellas», Άκης Λιούνης. Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της επισημαίνοντας:

«Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δημιουργούν σημαντικό κίνημα αλληλεγγύης και μια συμμαχία ευθύνης. Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία “Arval Hellas”, η οποία με την προσφορά της μας επιτρέπει να αναπτύξουμε ένα δίκτυο άμεσης επέμβασης ιατρών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

»Αυτές τις δύσκολες ημέρες διαπιστώνω με ικανοποίηση ότι το κίνημα των προσφορών του επιχειρηματικού κόσμου αυξάνεται καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη ασπίδας προστασίας των πολιτών απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη από όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet