Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γιώργος Δημόπουλος, πραγματοποίησαν επίσκεψη  σε έργα τα οποία υλοποιούνται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι στους 8 Δήμους αρμοδιότητας του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής είναι σε εξέλιξη το έργο «Ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων», το οποίο έχει προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ.

Ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στις οδούς Νίκης, Βουλής, Αριστείδου και Αμερικής στον Δήμο Αθηναίων, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα έχουν μπει στο πρόγραμμα οι ασφαλτοστρώσεις του Δήμου στις εξής οδούς:

ΟΔΟΙ ΑΠO ΕΩΣ  
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ      
Ασκληπιού Ακαδημίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας  
Βουλής Φιλελλήνων Αιόλου  
Αριστείδου      
Σοφοκλέως Αριστείδου Πειραιώς  
Αρδηττού Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας Λεωφ. Βουλιαγμένης  
Λεωφόρος Υμηττού Φορμίωνος Λεωφόρο Ηλιουπόλεως  
Νίκης Καραγεώργη Σερβίας Φιλελλήνων  
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας Λεωφ. Βασ. Κων/ντου  
ΑΜΕΣΑ      
Ευριπίδου Επίκουρου Δραγατσανίου Έναρξη 13/4/2020
Αμερικής Ακαδημίας Σταδίου Έναρξη 16/4/2020
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (19/4/20)      
Ακαδημίας Πατησίων Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αναμένεται η ολοκλήρωση εργασιών της  εταιρείας κινητής τηλεφωνίας (οπτικές ίνες)
   
Ζωοδόχου Πηγής Αγάθου Ακαδημίας
Χαριλάου Τρικούπη Πανεπιστημίου Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Σόλωνος Τζώρτζ Κανάρη
Σωκράτους Μάρνης Ευριπίδους
Πατησίων Πανεπιστημίου Αγίας Λαύρας
3ης Σεπτεμβρίου Αγίου Μελετίου Ιουλιανού

Με αφορμή την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Μαζί με την καθημερινή μάχη που πραγματοποιούμε για την προστασία της ζωής των κατοίκων της Αττικής από τον κορωνοϊό, δίνουμε μάχη και για τη βελτίωση των υποδομών. Για εμάς η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας. Με βάση αυτόν τον στόχο έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, έργα ασφαλτόστρωσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη την Αττική. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους δρόμους του Λεκανοπεδίου, καθώς στόχος μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».

Σχετικά με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης – συντήρησης ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γ. Δημόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Προχωρούμε ακάθεκτοι στην υλοποίηση της αποκατάστασης ή συντήρησης οδικών αρτηριών και οδών που είχαν αφεθεί στη μοίρα τους για αρκετά χρόνια. Στόχος της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη είναι να αποκαταστήσουμε μεγάλες οδικές αρτηρίες προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και όσο το δυνατόν ευκολότερη μετακίνηση των οδηγών τόσο στο Κέντρο της Αθήνας όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet