Συμβάσεις προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ για έργα οδοποιίας και υποδομών στην Π.Ε. Νήσων υπέγραψε ο Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συμβάσεις προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ για έργα οδοποιίας και υποδομών στην Π.Ε. Νήσων υπέγραψε ο Γ. Πατούλης

Προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ υπέγραψε χθες (26/10) ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρώτη σύμβαση υπεγράφη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, με τον δήμαρχο Σαλαμίνας, Γ. Παναγόπουλο και είναι προϋπολογισμού 1.2 εκατ. ευρώ. Η σύμβαση αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα. Στη υπογραφή παρέστη και ο πρόεδρος του  Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ, Θ. Αλαΐσκας.

Η δεύτερη σύμβαση, που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργου, είναι επίσης προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ και αφορά συνολικά έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, όπως προσθέτει η Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων επεσήμανε ότι με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, στην βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε, προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Με τα έργα που υλοποιούμε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύουμε ότι κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη», ανέφερε, τέλος, ο περιφερειάρχης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet