Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση: Έκθετη η περιφερειακή αρχή κατόπιν απόφασης ΣτΕ για τον Μεγάλο Περίπατο
tovima.gr
Πολιτική

Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση: Έκθετη η περιφερειακή αρχή κατόπιν απόφασης ΣτΕ για τον Μεγάλο Περίπατο

Σύμφωνα με την περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, παράνομες έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μεγάλο Περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, διότι τόσο από τον Δήμο Αθηναίων, όσο και από τα συναρμόδια υπουργεία και με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής, επιχειρήθηκε να ενταχθούν στις υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση της Covid-19 και όχι μετά από μια σοβαρή και ολοκληρωμένη μελέτη για την ανάπλαση της πόλης.

«Είχαμε εξαρχής καταγγείλει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι τα πειράματα στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα και σε δρόμους αρμοδιότητας της Περιφέρειας, με την ανοχή του κ. Πατούλη, είναι παράνομα, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών», σημειώνει η παράταξη, ενώ προσθέτει ότι «για άλλη μια φορά μας αγνόησαν. Η διοίκηση της Περιφέρειας ψήφισε το καλοκαίρι στο Περιφερειακό Συμβούλιο την πρόταση έγκρισης των παράνομων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Δήμου Αθηναίων απορρίπτοντας τις αντιρρήσεις μας».

Όπως υπογραμμίζει η Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με τον τρόπο αυτόν ο κ. Πατούλης συνέβαλε σε μια διαδικασία που απαξιώθηκε επί της ουσίας στα μάτια των πολιτών και δεν απέτρεψε τον δήμαρχο Αθηναίων από αλλεπάλληλα σφάλματα που οδήγησαν στο χθεσινό (15/10) αποτέλεσμα.

«Όταν η διοίκηση της Περιφέρειας ασκείται με  χαιρετούρες και φωτογράφους, χωρίς μελέτη και πρόγραμμα, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet