Γιάννης Σγουρός: Ξέφραγο αμπέλι οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής με Πατούλη
Κοινωνία

Γιάννης Σγουρός: Ξέφραγο αμπέλι οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής με Πατούλη

«Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό το δελτίο Τύπου του κ. Πατούλη για τη σύλληψη 4 υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών για απάτη με την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης» σημειώνει ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, με αφορμή το θέμα που προέκυψε στη Διεύθυνση Μεταφορών Κεντρικού Τομέα.

«Ο κύριος Πατούλης, αφού διέλυσε τις Υπηρεσίες, αφού τίναξε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής στον αέρα, αφού υποβάθμισε το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή, ήρθε να μας ενημερώσει ότι θα δείξει “μηδενική ανοχή” στη διαφθορά» σημειώνει ο κ. Σγουρός και προσθέτει:

«Όσο και να το φωνάζει όμως, η δική του “ενοχή” είναι  αυταπόδεικτη. Με πράξεις και παραλείψεις έχει καταφέρει να διαλύσει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Άφησε τις Υπηρεσίες ανεξέλεγκτες για να ασχολείται μόνο με τις δικές του δημόσιες σχέσεις και διευθετήσεις. Δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να περιορίσει φαινόμενα διαφθοράς όπου υπήρχαν. Δε μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει την παραίτηση του αρμοδίου αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών. Για τα μάτια του κόσμου έβγαλε ένα δελτίο Τύπου να μας ενημερώσει ότι “με προσωπική του εντολή”  κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία. Σαν φιγούρα παλιάς ελληνικής ταινίας μάς επαναλαμβάνει το γνωστό “κατόπιν ενεργειών μου…”. Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι καμία διαδικασία δεν κινήθηκε με προσωπική του εντολή. Όλες οι διαδικασίες προβλέπονται λεπτομερώς στον Υπαλληλικό Κώδικα, και ήταν αναγκασμένος να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία. Όλα όμως για τις φτηνές εντυπώσεις. Όλα για το φαίνεσθαι και όχι για την ουσία. Ντροπή πια. Με την παρούσα Διοίκηση του κ. Πατούλη και οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Να τον χαίρονται ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας των 4 συλληφθέντων, αλλά για τον κ. Πατούλη έχει περάσει πλέον ανεπιστρεπτί η εποχή που μπορούσε να εμφανιστεί “πολιτικά αθώος”»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet