Γ. Πατούλης: Αγωνιζόμαστε καθημερινά με όραμα και στρατηγική για την Αττική μας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Πατούλης: Αγωνιζόμαστε καθημερινά με όραμα και στρατηγική για την Αττική μας

Μήνυμα «ενότητας και αυτοπεποίθησης ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική θα υλοποιηθεί με σχέδιο και στρατηγική, συμβάλλοντας καθοριστικά στο στόχο να γυρίσει σελίδα η Αττική πηγαίνοντας μπροστά», έστειλε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, σε μία πολυπληθή εκδήλωση.

Παρουσία των μελών του συνδυασμού, αντιπεριφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων, εθελοντών, συνεργατών και πλήθους κόσμου ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε θερμά για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να μπει σε μια νέα τροχιά η Αττική, επισημαίνοντας: «Όλοι μαζί κάθε μέρα, κάθε ώρα αγωνιζόμαστε και βάζουμε τα δυνατά μας να υλοποιήσουμε  όσα δεσμευθήκαμε, για να λύσουμε  προβλήματα που χρονίζουν, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της παθογένειας και των προβλημάτων του χθες, βελτιώνοντας αισθητά τη ζωή των πολιτών».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει από το προβληματικό σύστημα της απλής αναλογικής, υπογράμμισε ότι είναι «αισιόδοξο το γεγονός» ότι από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ως περιφερειάρχης υπήρξαν συνδυασμοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέσω ενός πλαισίου σύγκλισης, «που είχαν τη βούληση να συνεργαστούν με την πλειοψηφούσα παράταξη».

«Χαίρομαι που στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για ένα καλύτερο αύριο στην Αττική, υπάρχουν και νέοι συνοδοιπόροι. Οι αρχές και οι αξίες μας είναι ίδιες. Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τα στελέχη του συνδυασμού, αλλά και τις ομάδες των εθελοντών οι οποίες αγωνίστηκαν για να επιτευχθεί «η μεγάλη νίκη της Νέας Αρχής για την Αττική».

«Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που δώσατε το “παρών” μέσα από το ψηφοδέλτιο μας, που είστε συνοδοιπόροι στον αγώνα μας. Ευχαριστώ και τους εθελοντές μας που εργάστηκαν όλη αυτή την περίοδο και δώσανε το καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουμε αυτή τη νίκη, που δημιουργεί την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι έρχονται καλύτερες μέρες στην Αττική. Έχουμε αποδείξει, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα, ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet