Γ. Πατούλης: Στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχει θέση η βία
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Πατούλης: Στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχει θέση η βία

«Στη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση η βία και οι τραμπουκισμοί», σχολιάζει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σχετικά με επεισόδιο που έλαβε χώρα στη χθεσινή (27/11/2019) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων Δημιουργία Ξανά και Λαϊκής Συσπείρωσης, το οποίο προκάλεσε ακόμη και την επέμβαση της Αστυνομίας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτούς που προκάλεσαν το χθεσινό επεισόδιο και τις απαράδεκτες ύβρεις που εκτοξεύτηκαν μεταξύ των επικεφαλής δύο παρατάξεων που συμμετέχουν στο Περιφερειακό μας Συμβούλιο. Ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που μας προσβάλλουν όλους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Σε αυτήν την κρίσιμη χρονική συγκυρία για την Αττική προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Για να υπηρετήσουμε τον στόχο αυτό χρειάζονται συνθέσεις και συνεργασίες και υπέρβαση των κομματικών ορίων. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σεβασμός στους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου» τονίζεται επίσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet