Γ. Σγουρός: Αντί ο κ. Πατούλης να απαντήσει για την ταμπακιέρα καταφεύγει σε ύβρεις
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Αντί ο κ. Πατούλης να απαντήσει για την ταμπακιέρα καταφεύγει σε ύβρεις

«Αντί ο κ. Πατούλης να απαντήσει για την ταμπακιέρα καταφεύγει σε ύβρεις» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ανταπαντώντας στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, σχετικά με την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα τονίζει:

Γ. Σγουρός: Αντί ο κ. Πατούλης να απαντήσει για την ταμπακιέρα καταφεύγει σε ύβρεις

Ο κ. Πατούλης αντί να μιλήσει για την ταμπακιέρα αναφορικά με τις καταγγελίες της παράταξής μας και συγκεκριμένα για τα 12.000 ευρώ που διέθεσε για εκδήλωση δύο ωρών για την κοπή πίτας των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, απάντησε όπως συνηθίζει: με ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Η αντίδρασή του βέβαια δεν μας ξενίζει, με τον ίδιο τρόπο άλλωστε αντέδρασε και στις καταγγελίες του Συλλόγου των Εργαζομένων για την προμήθεια καναπέδων για το γραφείο του κόστους 20.000 ευρώ. 

Τα κόμματα του κοινοβουλίου και η κοινωνία πρέπει να αντιδράσουν, να αποδοκιμάσουν και να καταδικάσουν όσους μετά από 10 χρόνια αιματηρών μνημονίων συνεχίζουν να μετέρχονται τις ίδιες πρακτικές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, σαν να μην τρέχει τίποτα!

ΥΓ.1 Τέτοιο ύφος ανακοίνωσης μετέρχονται μόνο όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους…

ΥΓ.2 Για τα οικονομικά κατορθώματα στον Δήμο Αμαρουσίου (145 χρόνια ρυθμίσεις για ασφαλιστικές εισφορές) και για στην ΚΕΔΕ (νομοθετικές ρυθμίσεις κ.λπ.) θα μιλήσουμε προσεχώς…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet