Γ. Σγουρός για διοίκηση Γ. Πατούλη: Δύο χρόνια σπατάλες, show, εκδηλώσεις και από έργο μηδέν
Πολιτική

Γ. Σγουρός για διοίκηση Γ. Πατούλη: Δύο χρόνια σπατάλες, show, εκδηλώσεις και από έργο μηδέν

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κρίνει την πρώτη διετία του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, τονίζοντας ότι στερείται σχεδίου και οράματος και κυριαρχείται από «ασύστολες σπατάλες, κιτς, φαίνεσθαι και δήθεν».

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός αναφέρει ότι η διοίκηση της Περιφέρειας είναι απούσα από τα προβλήματα των πολιτών αλλά και ότι «συνεχίζει στον ολισθηρό δρόμο των ασύστολων σπαταλών με πρόσχημα τον κορωνοϊό, της ευνοιοκρατίας, των απευθείας αναθέσεων, των show και εκδηλώσεων με επίκεντρο την προσωπική προβολή του κ. Πατούλη».

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης παραθέτει, όπως αναφέρει ο ίδιος, τη… μαύρη βίβλο της διοίκησης Πατούλη, για τη διετία 2019-2021.

Σχολιάζοντας την πρώτη διετία της νυν περιφερειακής αρχής ο κ. Σγουρός σχολιάζει: «Η πορεία της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία δύο χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει λογοδοσία, δεν υπάρχει συνεργασία, δεν υπάρχει ενσυναίσθηση, δεν υπάρχει σχέδιο και όραμα. Τα έργα και η ουσία έχουν δώσει τη θέση τους στις ασύστολες σπατάλες, στο κιτς, στο φαίνεσθαι, στο δήθεν.

»Όταν έφυγε η προηγούμενη διοίκηση πιστεύαμε ότι τα χειρότερα πέρασαν. Αμ δε. Ενημερώνουμε τους πολίτες για όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια, ως έχουμε ηθικό καθήκον, διότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται αφορούν τα δικά τους χρήματα, τον δικό τους ιδρώτα, το μέλλον και των δικών τους παιδιών. Η αδιαφορία δεν μπορεί να είναι η λύση και η απαξία επιλογή, διότι ευνοεί όσους κινούνται στην αδιαφάνεια και στο περιθώριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet