Γ. Σγουρός: Ο Γ. Πατούλης ετράπη σε άτακτη φυγή ακυρώνοντας τη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Ο Γ. Πατούλης ετράπη σε άτακτη φυγή ακυρώνοντας τη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής

«Κατά μέτωπο επίθεση» εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά του περιφερειάρχη Αττικής, με αφορμή την ακύρωση της σημερινής (15/6) συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα ετίθετο το ζήτημα ανάκλησης της απόφασης του Γ. Πατούλη, όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών των εργαζομένων, για ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα είναι μια «μαύρη» μέρα για την Περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Πατούλης επέλεξε να μην παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου -όπως και τα «συμπληρώματά του»- που ζήτησε η παράταξή μας και άλλες έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να ακυρωθεί η αντιδημοκρατική απόφασή του να γίνουν ηλεκτρονικά οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Και μάλιστα την ίδια μέρα διενέργειας των εκλογών!

Αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο… ετράπη σε άτακτη φυγή, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τον διάλογο, τον οποίο όπως απεδείχθη περίτρανα, αποφεύγει… «όπως ο διάολος το λιβάνι».

Λίγο νωρίτερα ωστόσο, βρήκε το χρόνο να υποδεχθεί… «δημοκρατικά» -στο πλαίσιο των αγαπημένων του δημοσίων σχέσεων- την κ. Φώφη Γεννηματά, στο έργο του παραλιακού μετώπου, το οποίο επί θητείας του έγινε «γιοφύρι της Άρτας», με αποτέλεσμα την καθημερινή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών!

Καταγγέλλουμε τον κ. Πατούλη για αντιδημοκρατική εκτροπή, περιφρόνηση των θεσμών και καταπάτηση κάθε κανόνα λειτουργίας του μεγαλύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας.

Παραδίδουμε τον κ. Πατούλη στην κρίση των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών, που θέλουν μια σύγχρονη Αττική ανάπτυξης, δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού και τώρα «γεύονται» το ακραίο πρόσωπο της οπισθοδρόμησης, της λεζάντας και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet