Η ΝEBA ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο μαζικό το συλλαλητήριο στο Κερατσίνι για τα εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
Πολιτική

Η ΝEBA ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο μαζικό το συλλαλητήριο στο Κερατσίνι για τα εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Με αντιφασιστικά, αλλά και πολιτικά αντικυβερνητικά συνθήματα, χιλιάδες αντιφασίστες και προοδευτικοί πολίτες από πολλούς φορείς και συλλογικότητες, συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία από τον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ως το μνημείο του «Μπλόκου» της Κοκκινιάς.

Μαζί τους και πολλά μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με τη συντονίστρια Αγγελική Παπάζογλου κάτω από το πανό της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, «που έδωσε ξεχωριστό τόνο και παλμό στην συγκέντρωση», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.  στην πορεία ήταν η γραμματέας της ΚΕ Ράνια Σβίγκου, πολλοί βουλευτές , μέλη και στελέχη του κόμματος.

Η Νομαρχιακή αναφέρει και τη δήλωση της Μάγδας Φύσσα σχετικά με τη θλιβερή επέτειο, στην οποία τόνισε τα εξής:

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης. Αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι να τιμούμε τον Παύλο, να τον σηκώνουμε στους ώμους μας, και να τον πηγαίνουμε κάθε χρόνο στην τελευταία του κατοικία. Αυτό κάνουμε σήμερα».

«Αυτό θα κάνουμε πάντα προσθέτουμε εμείς. Γιατί όπως λένε τα συνθήματα της πορείας, “ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί”, ‘’Στον τόπο μας οι ναζί δεν χωράνε’’, ο αγώνας μνήμης και δικαίωσης όσο υπάρχει φασισμός, ανεργία, φτώχεια και ακραία εκμετάλλευση δεν σταματά» σημειώενται στην ανακοίνωση της ΝΕΒΑ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet