Με τον δήμαρχο Αλίμου συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής
Πολιτική

Με τον δήμαρχο Αλίμου συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με όλους τους δημάρχους της Αττικής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν έργα που υλοποιούνται στον Δήμο με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, καθώς επίσης και στις δυνατότητες διεύρυνσης του πλαισίου συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμου.

Παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας, συζητήθηκαν έργα υποδομών, ασφαλτόστρωσης, αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων και ανάδειξης του αστικού τοπίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον δήμαρχο και στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό και στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μέσα από την αξιοποίηση του θεματικού τουρισμού. 

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Πατούλης, αφού ζήτησε από τα στελέχη της Περιφέρειας να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τις υπηρεσίες του Δήμου, υπογράμμισε ότι το παραλιακό μέτωπο της Αττικής έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος υγείας, ευεξίας και ναυταθλητισμού.

«Αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο της Αττικής, το εξαιρετικό κλίμα και τη σημαντική παρακαταθήκη πολιτισμού και ιστορίας των προγόνων μας θα επενδύσουμε στην ενίσχυση του τουρισμού υγείας, του συνεδριακού τουρισμού, της ενίσχυσης των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων των ναυτικών ομίλων της περιοχής και του τουρισμού ευεξίας, με υποδομές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Μαζί με τους δημάρχους θα δουλέψουμε για την ισότιμη ανάπτυξη της Αττικής» δήλωσε.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρ. Κονδύλης, και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet