Περιφέρεια Αττικής: Πρώτα θα δώσουμε τη «μάχη» να αποκατασταθούν οι ζημιές της κακοκαιρίας και μετά θα συζητήσουμε
Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Πρώτα θα δώσουμε τη «μάχη» να αποκατασταθούν οι ζημιές της κακοκαιρίας και μετά θα συζητήσουμε

Απαντήσεις στην κριτική που δέχεται για το γεγονός ότι δεν επέτρεψε να γίνει συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 18/2 για το θέμα της κακοκαιρίας και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση παρατάξεων, δίνει η περιφερειακή αρχή.

Στην απάντησή της αναφέρει τα εξής:

Η αποχώρηση των παρατάξεων της κ. Δούρου και του κ. Σγουρού από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με πρόφαση ότι δεν συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα των καταστροφών που προξένησε η «Μήδεια», αναδεικνύει τον υποκριτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες παρατάξεις τα μεγάλα ζητήματα των πολιτών της Αττικής.

Παρατάξεις που διοίκησαν την Περιφέρεια τα προηγούμενα χρόνια και το μόνο που άφησαν κληρονομιά στους πολίτες του Λεκανοπεδίου ήταν συσσωρευμένα κι άλυτα προβλήματα, αλλά και αποτυχημένη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, όπως συνέβη στη Μάνδρα και το Μάτι.

Επέλεξαν να αποχωρήσουν για λόγους εντυπώσεων κι όχι ουσίας και παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, για έναν και μόνο λόγο. Γιατί πρώτα θα τελειώσουμε τη «μάχη» που δίνουμε για να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που προξένησε η κακοκαιρία και μετά θα συζητήσουμε στο ΠΕΣΥ για την «επόμενη» μέρα από τη Μήδεια.

Εμείς δεν φοβόμαστε τον διάλογο, αντίθετα τον επιδιώκουμε, γιατί και έργο έχουμε να παρουσιάσουμε αλλά και σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Αυτοί που δεν έχουν ούτε έργο να παρουσιάσουν, ούτε και σχέδιο, επιλέγουν τη μόνη επιλογή που τους απομένει, να το «σκάσουν» από το ΠΕΣΥ. Αλλά δεν μπορούν να το «σκάνε» για πάντα, θα τους περιμένουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κι εκεί θα φανεί για μια ακόμη φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet