Ρ. Δούρου: Νέα ήθη από τη νέα Αρχή της Περιφέρειας
Πολιτική

Ρ. Δούρου: Νέα ήθη από τη νέα Αρχή της Περιφέρειας

Αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σήμερα, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, και η τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κάνει λόγο για «νέα ήθη από τη νέα Αρχή της Περιφέρειας».

Σε δήλωσή της η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρ. Δούρου, επισημαίνει:

Νέα διοίκηση, νέα ήθη από τη νέα Αρχή της Περιφέρειας

Νέα διοίκηση, νέα ήθη. Για πρώτη φορά η Ελληνική Αστυνομία εισήλθε στον χώρο συνεδρίασης της Ολομέλειας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Πρόκειται για μια θλιβερή εξέλιξη που απαξιώνει τη λειτουργία του κορυφαίου αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας. Μια εξέλιξη που μαρτυρά την ένδεια των επιχειρημάτων και την προσφυγή σε λογικές που παραπέμπουν στο χθες.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ουδέποτε, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, η διοίκηση της Δύναμης Ζωής δεν ζήτησε την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και τούτο γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι το πραγματικό ενδιαφέρον για την ασφάλεια των πολιτών και την ενίσχυση της Δημοκρατίας, έχει να κάνει με την πραγματική στήριξη των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. στο έργο τους, και όχι με το να τους ζητείται να λειτουργήσουν ως τοποτηρητές σε μια συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου! Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Δύναμης Ζωής χρηματοδότησε την αγορά 20 αστυνομικών οχημάτων SUV, 15 επιβατικών οχημάτων πέντε θέσεων, 15 αυτοκινήτων ειδικής φύσεων τύπου VAN, τριών γερανοφόρων, 56 δικύκλων μοτοσυκλετών, 90 αστυνομικών οχημάτων, 128 πομποδεκτών, 18 φορητών ραντάρ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet