Στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον Πρόεδρο της Κίνας ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τον Πρόεδρο της Κίνας ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παρακάθισε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Στο Προεδρικό Μέγαρο παρευρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλη του διπλωματικού σώματος, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, ακαδημαϊκοί, καθώς και μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας, που συνοδεύουν τον Κινέζο πρόεδρο στην Ελλάδα.

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της  Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στη χώρα μας, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, δήλωσε:

«Η Ελλάδα με γοργά βήματα ανακτά τον χαμένο χρόνο και ενισχύει την εξωστρέφειά της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι είναι μία χώρα φιλική προς κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία. Η επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι οι σχέσεις των δύο λαών έχουν πολύ γερά θεμέλια και πως είναι δεδομένη η πρόθεση και από τις δύο πλευρές για την ισχυροποίηση της συνεργασίας μας. Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική ανάπτυξη, με στόχο να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών και να φτιάξουμε μία καλύτερη χώρα για τις επόμενες γενιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet