Καταγγελίες ΣΥΠΑ για «στενές σχέσεις» διοίκησης Περιφέρειας με Τζήμερο και «ορφανά της Χρυσής Αυγής»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Καταγγελίες ΣΥΠΑ για «στενές σχέσεις» διοίκησης Περιφέρειας με Τζήμερο και «ορφανά της Χρυσής Αυγής»

«Ο σφιχτός εναγκαλισμός της παράταξης του περιφερειάρχη, με τον φασίστα Τζήμερο, τα ορφανά της Χρυσής Αυγής και τους… ανεξάρτητους ακόλουθους του Πατούλη έδωσε για άλλη μια φορά καρπούς στο Περιφερειακό Συμβούλιο», όπως σημειώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Ειδικότερα, ο ΣΥΠΑ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Καταψήφισαν το αίτημα των παρατάξεων Λαϊκή Συσπείρωση & Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για ένταξη στα προ ημερήσιας διάταξης το ζήτημα των αυθαίρετων «μετακινήσεων», των αυθαίρετων τοποθετήσεων σε θέσεις ευθύνης και των συνδικαλιστικών διώξεων, όπως αυτές αναφέρονται στο υπ’ αριθ. 329/22/11/2020 έγγραφό μας.

Με 43 ψήφους υπέρ της συζήτησης, 52 κατά και 1 απών δεν δέχτηκαν να γίνει συζήτηση. Έφτασαν δε εισαγωγικά, να ισχυριστούν ότι «κάνουν μόνο κάποιες μικρές, διορθωτικές κινήσεις»! και ένας πως «μάνατζερ πρέπει να έχει τη δυνατότητα να κάνει μετακινήσεις των υπαλλήλων»!

Φοβούνται να ακουστεί η αλήθεια και γι’ αυτό όπου τους «παίρνει» αλωνίζουν… Τι να πουν; Πώς να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Πώς να απαντήσουν στις καταγγελίες μας, για τις θέσεις ευθύνης, που παλεύουν να καλύψουν με τα «δικά τους παιδιά», αντί να τις προκηρύξουν; Πώς να μπαλώσουν αυτά που λένε αντιπεριφερειάρχες σε συναδέλφους, που τους καλούν για να τους πουν «σε κάναμε προϊστάμενο και εσύ μπήκες σε άλλο ψηφοδέλτιο»;

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Οι εργαζόμενοι βγάζουν συμπεράσματα… Έχουν δει χρόνια τώρα, πολλά με μάτια τους… Έχουν δει νομάρχες και περιφερειάρχες και να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν…

Όσο και να προσπαθούν οι εργαζόμενοι ξέρουν την αλήθεια, γιατί τη ζουν καθημερινά και κατανοούν τις σκοπιμότητες και τους σχεδιασμούς τους. Γι’ αυτό συνεχίζουν στον δρόμο της διεκδίκησης ικανοποίησης των αιτημάτων τους με όλα τα μέσα, με όλες τις μορφές πάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet