ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας: Συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 6/5 στην πλ. Κλαυθμώνος
Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας: Συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 6/5 στην πλ. Κλαυθμώνος

Σε νέα φάση πολιτικών δράσεων προχώρησαν η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας και οι τοπικές Οργανώσεις Μελών, προς ενημέρωση των εργαζομένων για τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης, με ταυτόχρονο κάλεσμά τους για μαζική συμμετοχή στην απεργία και την συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της Επιτροπής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις πλατείες οκτώ μεγάλων Δήμων της περιοχής (Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή, Χολαργό), εκατοντάδες μέλη του κόμματος, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, με πανό, φυλλάδια και αφίσες, συζήτησαν με τους πολίτες για τα νέα αντεργατικά σχέδια που η κυβέρνηση της Ν.Δ. προετοιμάζει να φέρει για ψήφιση.

Η Επιτροπή αναφέρει ότι πρόκειται για «σχέδια καταπάτησης κάθε εργασιακού δικαιώματος, επίτασης των ανισοτήτων υπέρ του μεγάλου πλούτου, συντριβής κατακτήσεων, αποστέρηση ελπίδων και ονείρων των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή».

Εν συνεχεία, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν:

Να είναι βέβαιη η κυβέρνηση πως οι εργαζόμενοι, παρά την πανδημία και με εφαρμογή όλων των πρωτόκολλων, θα υπερασπιστούν τη ζωή τους ενωτικά και αγωνιστικά με κάθε τρόπο.

Αυτό το μήνυμα θα το εισπράξει και με την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά, αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες στη συνέχεια.

«Όχι» στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Όλοι στην απεργία και τη μεγάλη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά την Πέμπτη 6/5 στις 11π.μ. στην πλ. Κλαυθμώνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet