Από τον Δήμο Πεντέλης ξεκινά το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Από τον Δήμο Πεντέλης ξεκινά το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Αττικής γεμίζει την Αττική με πλούσιες μουσικές και θεατρικές βραδιές, αγκαλιάζοντας τον πολιτισμό και προσφέροντας στους πολίτες δωρεάν ένα πλουραλιστικό και ποιοτικό πρόγραμμα.

Στον Βόρειο Τομέα η αρχή γίνεται το Σάββατο (2/7, 21.00) από τον Δήμο Πεντέλης με τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νέας Πεντέλης.

H αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη δηλώνει σχετικά:

«Η Περιφέρεια Αττικής ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές των τελευταίων ετών δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει τον πολιτισμό και τους καλλιτέχνες. Η βούληση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ήταν σαφής και για αυτό το καλοκαίρι: να γεμίσει η Αττική με μελωδίες και ταλέντο επί σκηνής και να δοθεί διέξοδος στους πολίτες να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Στον Βόρειο Τομέα έχει γίνει μια εξαιρετική επιλογή παραστάσεων και συναυλιών πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα και καλούμε τους συμπολίτες μας να απολαύσουν δωρεάν όποια εκδήλωση επιθυμούν».

Πρόγραμμα από 1/7/22 έως 9/7/22

Δήμος Πεντέλης

  • Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022: Μουσική συναυλία με τη Σοφία Βόσσου. Guest η Ερασμία Μάνου (21.00, Πλατεία Νέας Πεντέλης).
  • Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022: Μουσική συναυλία με τίτλο «Στιγμές» με την Ελένη Βιτάλη και τον Παναγιώτη Μάργαρη (21.00, Πλατεία Ελευθερίας στα Μελίσσια).

Δήμος Παπάγου – Χολαργού

  • Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022: Μουσικοθεατρική παράσταση – μιούζικαλ με σκοπό την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα με τίτλο «Take me Home», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα. (21.00, Κηποθέατρο Παπάγου-Χολαργού).
  • Παρασκευή, 9 Ιούλιου 2022: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Δείπνο με Φίλους», του Ντόαλντ Μάρκιουλις, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου. (21.00, Κηποθέατρο Παπάγου-Χολαργού). Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet