Ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής με 30 ημέρες θεάτρου και 30 ημέρες μουσικής
Φωτογραφία: xtypos.gr
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής με 30 ημέρες θεάτρου και 30 ημέρες μουσικής

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μουσική και θέατρο υπόσχεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και την αγαστή συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Χάρη Ρώμα.

Για πρώτη φορά, οι πολίτες της Αττικής, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό, θα μπορούν να απολαύσουν 30 μέρες θεάτρου τον Ιούλιο και 30 μέρες μουσικής τον Σεπτέμβριο σε ένα πλούσιο, ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλούς γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου το θέατρο «Κατίνα Παξινού» θα γίνει το φιλόξενο σκηνικό για παραστάσεις σημαντικών θεατρικών έργων με τη συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου ο χώρος θα γεμίσει από τη μουσική γνωστών μουσικών και τραγουδιστών.

Όλες οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00 και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης χαιρετίζοντας το 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αθηνών στο Αττικό Άλσος επισημαίνει:

«Φέτος, η καρδιά του αττικού καλοκαιριού θα χτυπήσει στο Θέατρο “Κατίνα Παξινού” στο Αττικό Άλσος. Ένα νέο κύτταρο τέχνης, ένας χώρος πολιτισμού τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής αναβάθμισε με συστηματική δουλειά με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Γιατί για εμάς, ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα απαραίτητο στοιχείο ευζωίας, ένα δημοκρατικό αγαθό που πρέπει να είναι προσβάσιμο από το σύνολο της κοινωνίας. Για αυτό το λόγο, η Περιφέρεια Αττικής, παράλληλα ανοίγει την αγκαλιά της στους Δήμους της και προσφέρει εξαίρετες πολιτιστικές εκδηλώσεις, υψηλής ποιότητας, ώστε και αυτό το καλοκαίρι, να ανθίσει ο πολιτισμός σε κάθε μέρος της Αττικής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet