Ρ. Δούρου: Ανάγκη σοβαρού σχεδιασμού για τη διαχείριση λυμάτων
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: Ανάγκη σοβαρού σχεδιασμού για τη διαχείριση λυμάτων

Μόνο μέσα από σοβαρό σχεδιασμό θα λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων της Αττικής δηλώνει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Σε μία περίοδο που οι πολίτες πλήττονται από την οικονομική κρίση και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη συνεχή μείωση των μισθών και των συντάξεών τους, η χώρα είναι αναγκασμένη να πληρώνει υπέρογκα οικονομικά πρόστιμα που επιβάλλει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξαιτίας συνεχιζόμενων παραβάσεων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των αστικών λυμάτων Αττικής, την απουσία ειδικότερα αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών», τονίζει η περιφερειάρχης.

«Η Περιφέρεια Αττικής» σημειώνει η κα Δούρου «εργάζεται συστηματικά, μακριά από αντιπαραγωγικά παιχνίδια αναζήτησης ευθυνών και “αρμοδίων” και χωρίς επικοινωνιακές λογικές, προκειμένου να επιλυθεί το χρονίζον πρόβλημα. Μόνο μέσα από σοβαρό σχεδιασμό, ένα σύνθετο ζήτημα, όπως η απουσία αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών, θα επιλυθεί με τον τρόπο εκείνο που δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τη χώρα και θα προστατεύει τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet