Σειρά εκδηλώσεων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας αφιερωμένες στη Γυναίκα
Περιφέρεια Αττικής

Σειρά εκδηλώσεων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας αφιερωμένες στη Γυναίκα

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, με αφορμή την 8η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων από τις 6/3 έως τις 19/3, τιμώντας τους πρώτους αγώνες των εργατριών για μείωση των ωρών εργασίας και καθιέρωση της αρχής της ίσης αμοιβής για άνδρες και γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στην πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Η Γυναίκα στην Τέχνη», στις 20:00, στον πολυχώρο «BABEL Πυρήνας Τέχνης» (Βασ. Σοφίας 87 Μαρούσι).

Ομιλήτρια θα είναι η Άννα Χατζησοφιά, συγγραφέας-ηθοποιός, θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Άννα Κουρή κι Ελένη Φίλιππα, καθώς και η μεσόφωνος Μαργαρίτα Συγγενιώτου.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα εκδηλώσεις και συγκεκριμένα:

  • Την Τετάρτη 15/3, κεντρική πολιτική εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα στον καιρό της κρίσης. Υπάρχει διέξοδος;», στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11, Βριλήσσια).
  • Την Κυριακή 19/3, προβολή της ταινίας «Σουφραζέτες», στις 18.00, στον δημοτικό κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑΣ της Νέας Ιωνίας (Ασκληπιού 4).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων (6/3 – 19/3) στο Στέκι  στο Μαρούσι (Σαλαμίνος 32) θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες πρόσφυγες, που ευγενικά παραχωρήθηκε στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet