Σε εκδηλώσεις του Α.Ο. «Χαραυγιακός» και του Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδηλώσεις του Α.Ο. «Χαραυγιακός» και του Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ηλιούπολης «Χαραυγιακός» με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνια παρουσίας του στον αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν αθλητές, γονείς και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον αθλητικό όμιλο για την προσφορά του και την αδιάλειπτη παρουσία στον αθλητισμό, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα σύλλογο πρότυπο. «Ο αθλητισμός αφορά το ευ ζην των παιδιών μας τα οποία εντρυφούν στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και βάζουν από μικρές ηλικίες ισχυρά θεμέλια για μία ποιοτική και υγιή διαβίωση. Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε στην Αττική το δίκτυο αθλητισμού σε όλους τους Δήμους, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν τρόπους δημιουργικής απασχόλησης, σε σύγχρονες υποδομές» τόνισε χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Ακολούθως ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων.

Ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο των εργαζομένων χαρακτηρίζοντας πολύτιμη  την προσφορά τους στα παιδιά και τους γονείς τους και τόνισε:

«Τα πρώτα χρόνια διαπαιδαγώγησης των παιδιών είναι πολύ σημαντικά. Εκεί πρέπει να επενδύσουμε με όλους τους τρόπους και με όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε τις και να στηρίξουμε τις υπάρχουσες δομές. Οφείλουμε να μεριμνήσουμε, έτσι ώστε τα παιδιά μας, να φιλοξενούνται και να παίρνουν τα πρώτα εφόδια της γνώσης σε κατάλληλο περιβάλλον, με σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης και με άξιο προσωπικό που θα τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου και είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet