Σε Λόφο του Φιλοπάππου, Θησείο, Μαρούσι και Περιστέρι ο Γ. Πατούλης γιόρτασε τη Σαρακοστή
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Σε Λόφο του Φιλοπάππου, Θησείο, Μαρούσι και Περιστέρι ο Γ. Πατούλης γιόρτασε τη Σαρακοστή

Σαρακοστιανές ευχές με πλήθος πολιτών αντάλλαξε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Λόφο Φιλοπάππου, το Θησείο και το Μαρούσι.

Στη συνέχεια μετέβη στο Περιστέρι, όπου ευχήθηκε στους πολίτες και τον δήμαρχο, Α. Παχατουρίδη, καλή Σαρακοστή.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανεότι η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής και πρόσθεσε: «Η Σαρακοστή είναι μία ευκαιρία για σωματική και πνευματική κάθαρση. Ας την αξιοποιήσουμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική. Ευχή μας του χρόνου όλοι οι πολίτες της Αττικής να γιορτάσουμε μαζί κοντά στις παραδόσεις και τις οικογένειες μας».

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε την Αττική της δημιουργίας, της χαράς της ευεξίας και ο καθένας να μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας μας» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και συμπλήρωσε:

«Αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα και αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας. Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλους».

O κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες, μέσω των λογαριασμών του κοινωνικής δικτύωσης, με μια ειδική αφίσα στην οποία συμβολικά ο χαρταετός είχε επάνω τον λογότυπο της Νέας Αρχής για την Αττική.

«Ο χαρταετός του συνδυασμού πέταξε ψηλά πάνω από τον Αττικό ουρανό σε μια συμβολική πτήση για μια νέα Αρχή για την Αττική» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αυτοδιοικητικής παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet