Σε τοπικές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο, Αμπελόκηπους και Βάρη ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε τοπικές εκδηλώσεις σε Μοσχάτο, Αμπελόκηπους και Βάρη ο Γ. Πατούλης

Την πεποίθηση ότι οι πολίτες είναι έτοιμοι να δώσουν την εντολή για να γυρίσει η Αττική σελίδα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών που διοργανώθηκαν στο Μοσχάτο, στους Αμπελόκηπους και στη Βάρη.

Την εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας διοργάνωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Γ. Δημόπουλος, ενώ ο Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στη Βάρη κατόπιν πρόσκλησης του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γ. Κωνσταντέλλου, ο οποίος ήταν παρών.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του εγγυάται την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής και διαμήνυσε ότι υπόσχεται μόνο όσα μπορεί να κάνει και τίποτα παραπάνω.

«Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Η Αττική έχει πολλές πληγές ανοιχτές και δεν έχει άλλα περιθώρια για ερασιτεχνισμούς και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Η πολιτική αλλαγή είναι κοντά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι «στόχος είναι να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε Δήμου της Αττικής» και σημείωσε ότι «προτεραιότητα είναι να αξιοποιηθούν πηγές χρηματοδότησης όπως οι πόροι του ΕΣΠΑ που δεν έχουν απορροφηθεί, πόροι από το κεντρικό κράτος, αλλά και πρόσθετοι πόροι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα υποδομής με αναπτυξιακό πρόσημο».

Όπως υπογράμμισε, θα δοθεί έμφαση σε κρίσιμα ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμάτων, η ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και η ασφάλεια των πολιτών.

«Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Κάνουμε μια νέα αρχή. Έχω αποδείξει, από όποια θέση ευθύνης κι αν πέρασα, ότι μπορώ να κάνω έργο. Ο κ. Σγουρός, και η κ. Δούρου αποτελούν τη διαφορετική όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Η απάντηση στα προβλήματα δεν μπορεί να είναι πρόσωπα που εκφράζουν την απραξία του χθες. Η απάντηση είναι το δικό μας ρεαλιστικό πρόγραμμα. Αυτό που ζητώ είναι να μου δώσετε την ευκαιρία να δουλέψω για την Αττική και τους κατοίκους της» ανέφερε ο Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet