Στην απονομή Βραβείων «Προσωπικότητες 2018-2019» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στην απονομή Βραβείων «Προσωπικότητες 2018-2019» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας βραβεύθηκε στην 11η απονομή Βραβείων «Προσωπικότητες 2018-2019» που πραγματοποιήθηκε  από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 και είχε ως σκοπό της να τιμηθούν άνθρωποι  που έχουν προσφέρει στις Τέχνες, στον πολιτισμό, στην κοινωνία και στον άνθρωπο.

Το βραβείο στον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Λέκκα απένειμε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε:

«Στο πρόσωπο του Ευθύμη Λέκκα βραβεύεται σήμερα το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας της χώρας μας η οποία κάτω από δύσκολες συνθήκες καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να υλοποιήσει την αποστολή της απέναντι στην κοινωνία.

»Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που σήμερα έχω την τιμή να παραδώσω το συγκεκριμένο βραβείο στον αγαπητό φίλο και επιστημονικό συνεργάτη μου στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ε. Λέκκα.

»Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε στενά προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα πρόληψης και προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές.

»Μαζί με τους συναρμόδιους φορείς θα συνεργαστούμε στενά και σε επίπεδο ενημέρωσης και πρόληψης των μαθητών στα σχολεία».

Μεταξύ των εξεχουσών προσωπικοτήτων που βραβεύτηκαν μαζί με το κ. Λέκκα ήταν ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου από την Κιβωτό του Κόσμου και ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet