Στην εκδήλωση του Steki radio των ΑμεΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Στην εκδήλωση του Steki radio των ΑμεΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το Steki radio, το πρώτο web radio των Ατόμων με Αναπηρία, το οποίο λειτουργεί από το 2015.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου ΣΚΠ Αυτοάνοσα ΑμΕΑ & Φίλων Αυτών «Το Στέκι», Αναστασία Σαραντίδου.

Η φετινή εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ήταν αφιερωμένη σε όλους όσους έχουν βοηθήσει τα ΑμεΑ να έχουν μια καλύτερη αντιμετώπιση.

Συμμετείχαν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους εμπνευστές του ραδιοφώνου για την αξιόλογη δουλειά τους, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα ενημέρωσης, αλλά και ανάδειξης των προβλημάτων και των αναγκών των ΑμεΑ.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση επισήμανε:

«Με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση θα ήθελα να τονίσω ότι για εμάς αποτελεί προτεραιότητα να κάνουμε την Αττική μία Περιφέρεια περισσότερο φιλόξενη για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα αναπηρίας.

»Είναι καθήκον μας να σκύψουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς χρονοτριβές.

»Προτεραιότητά μας θα είναι η δρομολόγηση παρεμβάσεων για να διασφαλίσουμε μία πιο υγιή διαβίωση στις πόλεις μας και να διευκολύνουμε την προσβασιμότητα όλων των κατοίκων της σε ισότιμη βάση.

»Σε αυτό το πλαίσιο επιμένουμε στην πάγια θέση μας να διατεθεί το 20% του ΕΣΠΑ 2014-2020 στις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να διαμορφωθούν οι κατάλληλες υποδομές που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στα δημόσια κτήρια. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να διασφαλίσουμε την ισότιμη συμμετοχή αυτών των ανθρώπων στον κοινωνικό ιστό και να πάψουν να ζουν σε “αφιλόξενες” πόλεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet