Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο» η Ρ. Δούρου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο» η Ρ. Δούρου

Στη συστηματική υποστήριξη της δημόσιας υγείας από την Περιφέρεια Αττικής, μία «στρατηγική επιλογή που υπηρετεί τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να έχει η σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στον σύντομο χαιρετισμό της κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο», στην οποία συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο Φώτη Χρυσικό.

«Για τον λόγο αυτό και χρηματοδοτούμε με 40,6 εκατομμύρια ευρώ την προμήθεια σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού όλων των δημοσίων νοσοκομείων της Αττικής, στη βάση της σχετικής πρότασης του Υπουργείου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η στήριξη του Σισμανόγλειου με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Συνεχίζουμε, αθόρυβα και δυνατά», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ρένα Δούρου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Περιφέρεια, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμα όλων των πολιτών στην υγεία, χρηματοδοτεί, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, τη λειτουργία 54 Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Αττική, για τα επόμενα 3 χρόνια, με προϋπολογισμό ύψους 22,3 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και την προμήθεια νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ, με 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet