Στην κυκλοφορία ο κόμβος Φραγκοκκλησιάς με… πράσινο φως Γ. Καραμέρου
Περιφέρεια Αττικής

Στην κυκλοφορία ο κόμβος Φραγκοκκλησιάς με… πράσινο φως Γ. Καραμέρου

Ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου τη νέα γέφυρα επί της οδού Φραγκοκκλησιάς (στο ύψος της Λεωφόρου Πεντέλης), που ενώνει πλέον Μαρούσι και Χαλάνδρι, πάνω από το ρέμα, δίπλα στην Αττική Οδό, προκειμένου να επιβλέψει τις τελικές εργασίες αφής των φωτεινών σηματοδοτών, μαζί με το αρμόδιο τμήμα Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, ώστε να δοθεί ο συγκεκριμένος κόμβος στην κυκλοφορία, όπως και έγινε.

Πρόκειται για ένα διαδημοτικό έργο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 2003, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας κατά μήκος του νέου τμήματος της οδού Φραγκοκκλησιάς, αποτελεί μία σημαντική κυκλοφοριακή παρέμβαση που αναμένεται να διευκολύνει τους οδηγούς τροχοφόρων οχημάτων, που διαθέτουν πλέον μία ακόμη επιλογή χωρίς την επιβάρυνση των διοδίων της Αττικής Οδού.

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους Δήμους να προβούν άμεσα στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες, ώστε η διέλευση των οχημάτων να μην επιβαρύνει τις γειτονιές αλλά να διοχετεύεται άμεσα στους παράδρομους της Αττικής Οδού και τους κεντρικούς δρόμους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet