Στην υποδοχή του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ο Γιώργος Πατούλης
Κοινωνία

Στην υποδοχή του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ο Γιώργος Πατούλης

Στην υποδοχή του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Στην τελετή υποδοχής του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, σεβασμιώτατου κ. Ελπιδοφόρου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλους εκπροσώπους του πολιτικού χώρου.

Στην τελετή, που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας για την υποδοχή του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, ο σεβασμιότατος κ. Ελπιδοφόρος χοροστάτησε της Ακολουθίας του Όρθρου.

Δεχόμενος την ευλογία του νέου αρχιεπισκόπου, ο κ. Πατούλης του έδωσε τις ευχές του για τα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του, ο σεβασμιότατος αρχιεπίσκοπος, με την ευκαιρία της συνάντησής τους, συνεχάρη τον κ. Πατούλη για το ενδιαφέρον του για τη Σχολή της Χάλκης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογή του για την Περιφέρεια Αττικής και τον προσκάλεσε να τον επισκεφτεί στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Στη συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος προεξήρχε του Αρχιερατικού Συλλείτουργου, μετά των σεβασμιωτάτων μητροπολιτών Ανέων κ. Μακαρίου, Ιωαννίνων κ. Μαξίμου και του ποιμενάρχου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet