Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Αστυνομίας» ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Αστυνομίας» ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παρέστη σήμερα το πρωί, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στη θεία λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία στο Ζάππειο  στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η θεία λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του υφυπουργού Ε. Οικονόμου, βουλευτών (Θ. Μπούρας, Β. Οικονόμου, Ν. Δούνια, Β. Σπανάκης, Θ. Πλεύρης, Κ. Μπογδάνος, Γ. Καμίνης, κ.ά.), του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μ. Καραμαλάκη, αξιωματικών του Σώματος, αιρετών και πλήθους κόσμου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο όπου μεταξύ άλλων έγιναν και επιδείξεις από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με αφορμή το σημερινό εορτασμό ο περιφερειάρχης Αττικής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η 20ή Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι μια ημέρα με ιδιαίτερη συμβολική αξία. Όπως έχω πράξει και στο παρελθόν ως δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, έτσι και τώρα ως περιφερειάρχης Αττικής θα είμαι στο πλευρό των στελεχών της Αστυνομίας διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών. Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου ως περιφερειάρχης η συνεργασία μας με την Ελληνική Αστυνομία είναι ιδιαίτερα γόνιμη. Η συνεργασία μας σε περιπτώσεις όπως η αποξήλωση αφισών και του ελέγχου των σχολικών λεωφορείων είναι μερικά μόνο ενδεικτικά παραδείγματα. Η Περιφέρεια Αττικής τιμά και σέβεται το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάτω από δύσκολες συνθήκες και ελάχιστα μέσα, δίνει δύσκολο αγώνα για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών. Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη σημασία ενός θεσμού με ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Η συμβολή των Ελλήνων αστυνομικών στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι ουσιαστική. Θα είμαστε δίπλα τους όπου χρειαστεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet