Στον ιστορικό χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Στον ιστορικό χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

«Η δυναμική παρουσία σας σήμερα εδώ στον Πειραιά, στον ιστορικό χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου σηματοδοτεί την ανάγκη όλων μας να μιλήσουμε για τη Νέα Επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Αττικής, για τη Νέα Αρχή που θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την ανατροπή και τη μετάβαση από τη μιζέρια και τη στασιμότητα στην ανάπτυξη και στην ελπίδα» επισήμανε χθες το βράδυ, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του στον Πειραιά ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα απευθυνόμενος στους Πειραιώτες αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των πολιτών για να μπει η Αττική σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης.

«Η ανταπόκριση σας στον αγώνα που έχω ξεκινήσει για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι συγκινητική. Για μένα αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι έπραξα σωστά να αφήσω τη σιγουριά της θέσης του δημάρχου προκειμένου να συμβάλω στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Αττικής.

»Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές μας, για τις γειτονιές μας και για τα παιδιά μας τα οποία θέλουμε να παραμείνουν στη χώρα και όχι να ξενιτεύονται» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet