Στο Αιγάλεω, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στο Αιγάλεω, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν κοινή επίσκεψη στο Αιγάλεω και  στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ιωάννη Γκίκα.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πατούλης εξέφρασαν τη στήριξη τους στον υποψήφιο δήμαρχο Αιγάλεω, τον οποίο και συγχάρηκαν για την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Αιγάλεω, πραγματοποίησαν περιοδεία στο εμπορικό κέντρο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.

Ο κ. Πατούλης, με αφορμή την επίσκεψη του στο Αιγάλεω, προχώρησε στη παρακάτω δήλωση: 

«Η Δυτική Αττική, με συγκεκριμένες δράσεις και έργα, μπορεί να  έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Λεκανοπεδίου. Η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους δήμους, την Πολιτεία και όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, μπορεί, με όραμα σχέδιο και στοχευμένες παρεμβάσεις, να κερδίσει το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης όλης της Αττικής.

»Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή να αλλάξουμε την Αττική και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της. Είμαστε λίγες μέρες πριν από το νήμα και από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η Αττική μας έχει χάσει πολύτιμο χρόνο εξαιτίας την ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητας της προηγούμενης διοίκησης. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με σχέδιο, όραμα, μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet