Συνάντηση Γ. Σγουρού και Ραμόν Λουίς Βαλκάρθελ Σίσο
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Σγουρού και Ραμόν Λουίς Βαλκάρθελ Σίσο

Τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραμόν Λουίς Βαλκάρθελ Σίσο. Ο κ. Γ. Σγουρός καλωσόρισε τον στην Ελλάδα και τον διαβεβαίωσε πως η 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου, καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Γ. Σγουρός δήλωσε:

«Η φιλοξενία είναι το προτέρημα των ανθρώπων του τόπου μας και αυτά που λέω περί φιλίας και αλληλεγγύης, σας διαβεβαιώνω πως τα πιστεύω και βγαίνουν από την καρδιά μου. Θεωρώ πως αν και με τον κ. Βαλκάρθελ Σίσο προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και έχουμε διαφορετικές πολιτικές κατευθύνσεις, όλοι πασχίζουμε για την επίτευξη κοινών στόχων και το σίγουρο είναι πως όλοι εμείς ζούμε στο ίδιο σπίτι».

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Ραμόν Λουίς Βαλκάρθελ Σίσο, συμφώνησε με τον κ.  Γ. Σγουρό σχετικά με το γεγονός πως όλοι στην Ευρώπη οφείλουν να έχουν κοινούς στόχους και εν συνεχεία εξήρε το έργο του περιφερειάρχη Αττικής, τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στην Επιτροπή των Περιφερειών, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του και για τα αποτελέσματα της επικείμενης 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και των Πόλεων.

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 12:45, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών Γιάννη Σγουρό και τον προέδρο της Επιτροπής των Περιφερειών Ramón Luis Valcárcel Siso.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet