Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του κόμματος στη Βουλή.

Ο κ. Γιάννης Σγουρός ενημέρωσε τον κ. Λεβέντη για το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξής του για την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου, όπως είπε, αυτή να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά από 5 χρόνια οπισθοδρόμησης και υστέρησης.

Σημείωσε ότι τα χαρακτηριστικά της παράταξής του είναι καθαρά αυτοδιοικητικά και ότι συμμετέχουν σε αυτήν υποψήφιοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που τους ενώνει η ανάγκη για να αλλάξει η εικόνα στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας.

Παράλληλα, του εξέφρασε τη γνώμη του για τις θεσμικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να υπάρξει πραγματική αποκέντρωση προς όφελος των πολιτών και να ξεφύγουμε από το υπερσυγκεντρωτικό κράτος, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σγουρό και την παράταξή του, αναγνωρίζοντας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σγουρού, το σημαντικό έργο που έχει μέχρι σήμερα προσφέρει τόσο στη Νομαρχία Αθηνών όσο και στην Περιφέρεια Αττικής.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Σγουρός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet