Συνάντηση προέδρου ΕΝΠΕ με την επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση προέδρου ΕΝΠΕ με την επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε.

Η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-20 και το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2021-27 βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, στις Βρυξέλλες η επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρέτσου και ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

«Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως το 2015, σ΄ αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μου, την Ελλάδα, όταν ως Ένωση Περιφερειών πήραμε πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και εσάς καταφέραμε να αλλάξουμε τη χρηματοδοτική αρχιτεκτονική του ΕΣΠΑ», επισήμανε ο κ. Κώστας Αγοραστός και συνέχισε:

«Καταφέραμε και διασώσουμε πολύτιμους κοινοτικούς πόρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, διασώσαμε εκατοντάδες έργα που κινδύνευαν να τιναχθούν στον αέρα, διασώσαμε -το κυριότερο- χιλιάδες πολύτιμες θέσεις εργασίας που θα χάνονταν καθώς το Ελληνικό δημόσιο δεν είχε να καταβάλλει την εθνική συμμετοχή στο ΕΣΠΑ. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα για την εθνική οικονομία και την κοινωνία και η δική σας συμβολή ήταν καθοριστική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet