Συνάντηση Ρ. Δούρου με τον περιφερειάρχη της Επαρχία Hubei  της ΛΔΚ
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Ρ. Δούρου με τον περιφερειάρχη της Επαρχία Hubei της ΛΔΚ

Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wang Guosheng, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη εμβάθυνσης της συνεργασίας των δύο Περιφερειών σε θέματα ανταλλαγών και κοινού ενδιαφέροντος, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και συναντήσεων, με στόχο την κοινή ευημερία και την ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο πλευρές υπέγραψαν διετές Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) για σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης απηύθυνε στην κα Ρ. Δούρου πρόσκληση να επισκεφθεί την Περιφέρεια Χουμπέι, την οποία αποδέχθηκε η περιφερειάρχης.

Η κινεζική αποστολή μετέχει στην Ημερίδα Ελλάδας – Λ.Δ. Κίνας με αντικείμενο τη συνεργασία και τις επενδύσεις, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης & Τουρισμού της Ελλάδας, της κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα και της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet