Συνάντηση της περιφερειάρχη Αττικής με επιτροπή πυροπλήκτων της Ανατ. Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση της περιφερειάρχη Αττικής με επιτροπή πυροπλήκτων της Ανατ. Αττικής

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής είχε σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στα γραφεία της Περιφέρειας. Η αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων παρουσίασε τα αιτήματά της σχετικά με την ανάγκη γρήγορης και άμεσης επούλωσης των πληγών που άφησαν πίσω τους οι φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου. Από την πλευρά της η περιφερειάρχης επισήμανε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη βούληση της Περιφέρειας Αττικής να συνδράμει αφενός στην επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν στην αποζημίωση των πληγέντων και την αποκατάσταση της περιοχής, και αφετέρου, να επεκτείνει πρωτοβουλίες που απαντούν σε κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας των πληγέντων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, επίσης, και ευρύτερα ζητήματα σχετικά με τα θέματα της αυθαίρετης δόμησης, κ.ά., όπου η περιφερειάρχης επανέλαβε τη θέση της ότι «δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στην προτεραία κατάσταση».

Στη συνάντηση μετείχαν, εκτός από την περιφερειάρχη, οι αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου, Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρ. Καπάταης, Ψηφιακής Πολιτικής, Π. Αθανασιάδης, Πολιτισμού, Ε. Αποστολάκη, Οικονομικών, Χρ. Καραμάνος, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Φώτης Χρυσικός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet