Συναυλία για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης της Αθήνας
Περιφέρεια Αττικής

Συναυλία για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης της Αθήνας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη» που «γεμίζουν» για τρίτη χρονιά την πόλη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 19:00, η κεντρική συναυλία της φετινής διοργάνωσης με τίτλο «Αθήνα, ανοχύρωτη πόλη», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Ματούλα Ζαμάνη. Οι δύο ερμηνευτές θα μεταφέρουν στο κοινό μουσικά το κλίμα των ημερών της Κατοχής, της Αντίστασης, της Απελευθέρωσης.

Η μουσική παράσταση θα διεξαχθεί στο Κτήριο 6 (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ) του Κέντρου Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και η ΕΡΤ έχουν αναλάβει τη διοργάνωση και υποστηρίζουν πολύπλευρα ένα σύνολο δράσεων για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης της πρωτεύουσας από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής, ως μια μεγάλη γιορτή των κατοίκων της Αθήνας.

Οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για την Απελευθέρωση της Αθήνας, καθώς και για τις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα Ελεύθερη» και τη σελίδα στο facebook «Η Αθήνα ελεύθερη».

  • Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet