Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 23/4
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 23/4

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 31ης, 32ης Συνεδρίασης έτους 2014 και 1ης, 2ης, 3ης Συνεδρίασης έτους 2015 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολύδροσου». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  3. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 143/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και των όρων της  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κυθήρων για την πράξη «Διαχείριση απορριμμάτων Κυθήρων – Αντικυθήρων». (Εισηγήτρια η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κρωπίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση του Οδικού Δικτύου του Δήμου Κρωπίας» συνολικού προϋπολογισμού τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000,00 ευρώ), (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  5. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στον Δήμο Μαραθώνος». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  6. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπετσών για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου του Δήμου Σπετσών». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή (με την υποβολή επιστημονικών εργασιών) στελεχών Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής στο συνέδριο «SafeChania 2015: Το τρίγωνο της γνώσης στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας» που θα πραγματοποιηθεί 10-12 Ιουνίου 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Παλαιό Λιμάνι Χανίων Κρήτης. (Εισηγήτρια η περιφερειακή σύμβουλος Ι. Τσούπρα).
  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Κομβικού Σταθμού κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ, ο οποίος είναι εγκατεστημένος επί εδάφους, στη θέση «Ράχη Κρεβάτι Υμηττού», όρος Υμηττός, που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Γλυφάδας, του Δήμου Γλυφάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, Περιφέρειας Αττικής (κωδικός: 1001041 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ). (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Κομβικού Σταθμού κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ, ο οποίος είναι εγκατεστημένος επί εδάφους, στη θέση «RADAR», του όρους Υμηττός που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Βύρωνος του Δήμου Βύρωνος, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Περιφέρειας Αττικής (κωδικός: 1001005 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ). (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  10. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη μεταφορά μαθητών σχολικού έτους 2015-2016. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Καραμάνος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet